Om u een zo compleet mogelijk antwoord te geven vragen wij u vriendelijk ons zoveel mogelijk informatie te verschaffen. Wij streven ernaar om iedere vraag zo volledig mogelijk in behandeling te nemen. Doorgaans gebeurt dit binnen 10 werkdagen.

Voornaam*
Achternaam*
Adres
Postcode
Plaats
Land*
Telefoon
E-mail*
Reden voor Contact*
Naam van het Product
Batch code
Streepjescode
Tenminste houdbaar tot (dd/mm/yyyy)
opmerkingen veld*

Disclaimer:


Nadat ik de beleidsprivacy heb gelezen, machtig ik de controller, BARILLA NETHERLANDS B.V., om mijn persoonlijke gegevens (inclusief de gegevens die worden verstrekt tijdens de registratie of door het invullen van onlineformulieren) te verwerken voor het beheren en beantwoorden van verzoeken die door mij zijn ingediend.

In het geval dat er geen toestemming wordt gegeven voor de verwerking van persoonsgegevens voor de bovengenoemde doeleinden, zal het niet mogelijk zijn om verder te gaan met het verzenden van het verzoek.

Elke toestemming die wordt gegeven met betrekking tot het voornoemde doel kan op elk moment worden herroepen door een mededeling aan de verantwoordelijke voor de verwerking te sturen via het gedeelte “Contact” op de Website. Deze intrekking bepaalt de onderbreking van de procedure voor het afhandelen van aanvragen.

Goedkeuring van de disclaimer*
*Verplichte velden